Gastenboek

Gastenboek 2021-11-02T09:12:45+01:00

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 172.70.135.162 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
54 berichten.
Anja - Elly en Lisette
Na 3 keer uitstellen door corona , mocht de familie reünie eindelijk doorgaan op 7 november , na fijne gesprekken en afspraken is de middag heel gezellig geweest en we kregen veel complimenten van de familie achteraf. Dankjewel voor de service, bediening en lekkere hapjes. De Pelgrimshoeve is een fijne lokatie om een feestje te houden
Wilko en Marian
Wij wonen al 40 jaar in de Armhoefse Akkers. Al redelijk wat feestjes in de Pelgrimhoeve gehad. Tijd om er zelf eens eentje te geven daar. En dat is ons goed bevallen. Prettige samenwerking met Willy en Peter. We konden helemaal onze wensen realiseren: buffet van externe cateraar, muziek, helpende handjes. Iedereen was super tevreden, en wij dus ook!
Josien Bierens
Precies 1 jaar geleden hebben wij een swingfeest gegeven in de Pelgrimshoeve. Het was een super feest. Alles was zo goed verzorgd en de ruimte leent zich er prima voor. Vanaf het eerste gesprek voelde we ons zeer welkom, alles wat wij hadden bedacht kon en was geen enkel probleem. Kavavlam heeft alle apparatuur en verlichten verzorgd. Na een jaar denken we er met veel plezier op terug. Nogmaals heel erg bedankt voor alles.
Familie Verhoeven
We hebben op 29 februari 2020 een familie reünie gehad. De zaal was aangenaam ingericht en de 55 deelnemers zijn niets tekort gekomen. Er hing een erg aangename sfeer, de drankjes werden regelmatig aangevuld en tussendoor kwamen er lekkere hapjes. Ook de soep en de saté om zes uur werd goed gesmaakt. Een aangenaam verblijf in een aangename omgeving met een voortreffelijke verzorging. Het feit dat we de mensen buiten moesten zetten, zegt voldoende. Onze hartelijke dank voor jullie inspanningen.
Peter
Bedankt voor alles
Marianne Sikkers
Zaterdag, 21 dec. 2019 Een aanrader! Op zondag, 15 dec. heeft ons koor het jaarlijkse koorfeest gevierd in het zaaltje van de Pelgrimhoeve. Wat een positieve ervaring. Leuk zaaltje met allerlei mogelijkheden; goede catering en vriendelijke bediening. Voor herhaling vatbaar. Vriendelijke groet, Marianne Sikkers ( namens het Tilburgs Byzantijns koor).
Bowie Vermeer
Op 23 november 2019 hebben wij het 100-jarig bestaan van onze turnvereniging Kunst en Kracht gevierd met een reünie bij de Pelgrimhoeve. Meteen vanaf het eerste gesprek was er een heel goed gevoel bij deze locatie. Ik werd heel erg goed geholpen en er werd heel goed mee gedacht in de invulling van de avond. De avond zelf was fantastisch! Alles was super goed geregeld. De gasten werden perfect voorzien van een drankje en een hapje en er hing een gemoedelijke sfeer. Kortom een hele fijne locatie en uitstekende service. Echt een aanrader als je een feestje organiseert.
Fam.Nooijens
Zondag 10november 2019 hebben wij ons 40jarig huwelijk mogen vieren bij de pelgrimshoeve.Al bij de voorgesprekken hadden wij een fijn gevoel.Alles was tot in de puntjes geregeld.Vriendelijk en gastvrij.Ze doen er echt alles aan om aan de wensen tegemoet te komen.Ook voor mijn vrouw was goed gezorgd,want ze heeft speciaal dieet.Pelgrimshoeve iedereen bedankt dat we mogen terugkijken op een onvergetelijk feest.Iedereen was zeer tevreden zowel vriendelijkheid alsmede eten,nogmaals dank daarvoor.
Tom
Fantastisch feest gehad bij de Pelgrimhoeve!
Will en Nelly Bouwens
Voor een ieder die nog een feest wil geven , Pelgrimhoeve is helemaal top. Erg lieve mensen , goed personeel. De BBQ die wij op ons 25 Jarig huwelijk hadden ,super geweldig, hebben er alleen maar lovende woorden voor . Peter en Willie Nogmaals dank Jullie hebben een top zaak Lieve groetjes Will en Nelly
Simon van Casteren Tweede deksne St. Joris Gilde Tilburg
25 augustus, was het weer zover, Koningsschieten van het St. Joris Gilde Tilburg. De brabantse koffietafel, voor 50 personen, gestart met een groente - tomaten soep, was wederom prima verzorgd.
Zonnebloem afdeling Heikant-Quirijnstok
Op donderdag, 21 maart 2019 waren wij met de Zonnebloem, afdeling Heikant-Quirijnstok te gast bij de Pelgrimhoeve. Wij hebben daar genoten van een heerlijk kopje koffie en/of thee met een lenteachtig progresgebakje. Daarna hadden we een overheerlijke luxe koffietafel. Er ontbrak ons werkelijk aan niets. Overheerlijke soep, lekkere broodjes, brood, warm vlees puddingbroodjes, te veel om op te noemen. In de loop van de middag nog een drankje met een lekkere bitterbal en een stokbroodje met vis. Klein detail maar wel opgevallen, waren de bloemen op tafel. Gele bloemen, gelijkend op een zonnebloem. Het was geslaagd!
Elly van Deutekom
Onze Mayson 1 jaar en omdat onze babyborrel zo geweldig was geweest bij de Pelgrims Hoeve wilde we daar ook ons feest weer houden van Mayson zijn 1ste verjaardag. Alles weer TOP geregeld door Peter en Willy en niet te vergeten de dames die vlogen door de zaal. Heerlijke hapjes en cupcakes. Bedankt en tot snel weer. Xx
Tilburgs Byzantijns Koor
Het koor heeft al diverse keren gebruik gemaakt van de Pelgrimhoeve. We hebben hier een koorfeest en een repetitiedag gehouden. Op 6 januari 2019 hebben we met een lunch ons 75 jarig jubileum ingeluid. We zijn vol lof over de samenwerking met Willy. Bijna alles wat we voorstelden was mogelijk. Willy dacht met ons mee. Dit resulteerde telkens in een zeer geslaagde bijeenkomst. Iedereen was tevreden over de sfeer, bediening en de goed verzorgde en lekkere lunch. Ook voor mensen met een dieet was goede aandacht. Kortom een plek om terug te komen.
Govert & Anka
Op 08 december 2018 hebben wij onze 66ste verjaardag en officieel met pensioen gaan, gevierd. Het was een leuk feest en het werd prima verzorgd! Maar dat wisten wij al....want dit was ons derde feest bij Pelgrimhoeve...te weten in 2000 25 jarig huwelijk, in 2002 beiden 50ste verjaardag en nu in 2018 dit feest. Kortom onze ervaringen met Pelgrimhoeve zijn bijzonder goed!
Trudi
Op zondag 25 november 2018 heb ik mijn verjaardag gevierd bij de Pelgrimhoeve. Het was prima verzorgd: 3 vriendelijke dames in de bediening, lekkere hapjes, een gezellige zaal. Alles was goed voorbereid, het liep op rolletjes. Veel gasten waren enthousiast. We hebben allemaal erg genoten. Een aanrader voor feesten en partijen. Dank voor alle goede zorgen.
Ben Kox
Al meer dan 20 jaar komen wij bij Willy en Peter voor onze bingo van de personeelsvereniging. Altijd een gezellig evenement, waarbij de gastvrijheid van heel het personeel van de Pelgrimhoeve aan bijdraagt.
Henk & Nel
Zaterdag 10 november een leuk verjaardagsfeest gehad in de Pelgrimshoeve. Een leuke lokatie, vriendelijke mensen en alles prima verzorgd.
Wim Schapendonk
22 sept. 2018 feestavond gehad in de Pelgrimshoeve n.a.v. het bereiken van mijn pensioen. Geweldige avond gehad , goede muziek maar vooral veel complimenten gekregen over de verzorging van de hapjes en drankjes. Peter, Willy en ander personeel waarvan ik de namen niet meer weet hartelijk dank voor een geslaagde feestavond
Korinne Haasbroek
Dankzij Willy heb ik een gestroomlijnd en zorgeloos feest kunnen houden. Toen ik met Willy de voorbereidingen doornam voelde ik dat ik me geen zorgen hoefde te maken. Je bent bij haar in goed handen. Hartelijk bedankt voor jullie gastvrijheid, flexibiliteit en service !! Korinne
Marlène Klomp
Zondag 22 april 2018 ons pap zijn 80 ste verjaardag gevierd bij jullie. Het was een grandioos feest en op en top verzorgd door jullie! Nogmaals bedankt en zeker tot de volgende gelegenheid. Groetjes, Marlène en Nos Mommers.
Keturah en crew
We hebben enorm genoten van de mooie, sfeervolle en praktische ruimte én van de hartelijkheid, enthousiastme en goede service van het personeel. We zullen deze locatie zeker aan anderen aanbevelen. Onze gasten waren ook enorm enthousiast en velen hebben het er nog over. Heel erg bedankt voor de fijne medewerking en flexibiliteit bij het uitvoeren van onze wensen. Mede dankzij jullie was 17dec17 een zeer geslaagde dag.
Ad, wendy, Barry, sheila
Op 10 december een spirituele beurs in de Pelgrimhoeve. We hebben mogen genieten van de warme sfeer en jullie menselijkheid. Voor ons een geweldige dag om nog een tijdje op terug te kijken. Dankjewel voor jullie gastvrijheid en ongekende mogelijkheden.
Sheila
Vandaag ons erg welkom gevoeld in de pelgrimshoeve. Lieve mensen op een mooie lokatie, Sfeervol en warm op deze koude winterdag. Alles was super geregeld. Dank jullie well.
Fer en Marij van Alphen
Ook wij hebben ,mede dank zij jullie inzet en geweldige accommodatie, een geweldig feest mogen beleven. Zoals velen voor ons hier ook al hebben geschreven, maar zeker terecht, was alles tot in de puntjes geregeld . Ook de bediening was zeer tot tevredenheid van iedereen. Bij een eventueel volgend feest hoeven wij in iedergeval niet te zoeken naar de beste lokatie, dan komen we gewoon weer terug bij jullie. Nogmaals onze hartelijke dank.
Ans Peeters
Samen onze verjaardag gevierd 140 jaar, was heel goed geslaagd,een leuke middag gehad met leuke bediening iedereen is tevreden en blij naar huis gegaan, ons volgende feest is zeker ook hier. Dank aan iedereen die dit feest tot een geslaagde middag heeft gemaakt. Geweldige mensen chapeau!
Huib Kalkman
Op 6 mei jl. vierden wij ons 45-jarig huwelijk en de 70-ste verjaardag van mijn echtgenote. Na een zeer positieve ervaring in 2008 ( toen vierden wij ons 25 jarig zakelijk jubileum in de Pelgrimhoeve ) hebben we voor dit feest ook geboekt bij de Pelgrimhoeve. Een perfecte locatie waar je heel goed ieder soort feest kunt geven. De organisatie en de inzet van het team van de Pelgrimhoeve is perfect! Alles om ons feest een daverend succes te noemen. De (binnen) BBQ voor 50 man ging als een goed geoliede machine en van onze gasten heb ik diverse malen gehoord dat ze dat echt perfect vonden. Om het kort te houden, Willy en Peter, in drie woorden: GE WEL DIG !! Over 5 jaar weer deze locatie...... Hartelijke groeten en graag tot een volgende keer! Wil en Huib Kalkman.
Peter de Leeuw
Beste bezoekers van onze site. Helaas heeft de afgelopen periode ons site wat problemen gehad. Met name was het niet mogelijk om iets in het gastenboek te plaatsen.. Vanaf heden is het gastenboek weer up to date. Onze excuses voor dit ongemak. Graag lezen wij uw reacties weer in het gastenboek. Met vriendelijke groet, Peter de Leeuw
Fam. Nijenhuis
Gisteren hebben wij onze bruiloft gevierd, bij de pelgrimshoeve. Alles was tot in de puntjes perfect geregeld. Klantvriendelijke staat hier zeer hoog in het vaandel. Namens ons en alle gasten, danken wij jullie voor de goede zorgen. Mvg familie nijenhuis
Sjef en Paula Smulders
Onze gouden bruiloft gevierd in de Pelgrimhoeve. Fantastisch, vriendelijke gastvrouw en personeel. Alles tot in de puntjes verzorgd. Een zeer geslaagd feest , mede dank zij de Pelgrimhoeve. Wij kunnen dit een ieder ten zeerste aanbevelen.
Th. Ariens
Enorm hebben we genoten van de service bij pelgrims hoeve alles van begin tot eind prima verzorgd Onze complimenten. Fam. Ariens
Reünie Skarabee
Op 22 februari, hebben wij een fantastische reünie gehad van de middelbare school "groep E Skarabee" Er waren mensen die we al 40 jaar niet meer hadden gezien, veel lachen praten en hier en dar een serieus gesprek onder het genot van een drankje en de binnen BBQ, die zeer goed verzorgt was. Mede dankzij de gastvrijheid van Willy en Peter is onze reünie geslaagd, want als er mensen zijn die een pluim verdienen in meedenken zijn zij het wel! Nogmaals bedankt, Karin en Ronald
Jos Parren
Jos en Ria We hebben geweten dat we op 19 december 40 jaar waren getrouwd, mede dankzij een fantastisch feest in de Pelgrimhoeve. Willy, Peter, Rita en andere medewerkers ontzettend bedankt voor jullie inzet en gastvrijheid. Het was geweldig en daarom reserveren wij voor over 10 jaar. Tot dan.
Hetty en Wim
Zaterdag 21 nov. jl een ontzettend gezellig feest gehad met familie en vrienden in de pelgrimhoeve n.a.v. 40 jarig huwelijk. Gezellige accomodatie, goede service en goede muziek.Willy, Peter, Rita, Lia en evt. andere medewerkers hartelijk bedankt voor alles van afspraak tot afscheid,jullie hebben het voor ons onvergetelijk gemaakt. Tot ziens.
Piet en Thea
5 jaar geleden hielden we ons 25 jarig huwelijksfeest, nu ons 30 jarig huwelijksfeest. Toen was het hartstikke goed verzorgd, maar nu hadden we zelfs de binnen barbecue gehuurd. Iedereen was zeer tevreden over de door Willy gemaakte salades, de leuke sfeer van de zaal en de goede service. Misschien tot over 5 jaar. Dus zeker de moeite waard om hier je feest te houden.
Willem en Mariette
Wij hebben op 10 oktober een geweldig feest gehad in de Pelgrimhoeve. Fijne sfeer, super goede service, echt vanuit de klant gedacht. Zeker weer voor herhaling vatbaar.
Rianne van Ginneken ASITO
Donderdagavond 8 oktober hebben we voor de 2e keer ons Nationale Integratiediner gehouden bij de Pelgrimhoeve. 20.000 mensen viedren die dag de kracht van het verschil. Door het hele land koken mensen met verschillende achtergronden op honderden locaties tijdens het Nationaal Integratiediner gerechten met elkaar en voor elkaar. Een ontspannen en smakelijke manier om elkaars cultuur en achtergronden te ontdekken en om elkaar beter te leren kennen en te begrijpen. In Tilburg was dit dankzij de goede zorg van de Pelgrimshoeve weer een success.
Piet en Corry van berkel
Zondag 19 juli onze 50 jarige bruiloft gevierd bij Peter en Willy, wat een mooi feest hebben we gehad. Dit was voor ons en onze kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden een onvergetelijke dag!! Alles klopte,aankleding van de zaal, vriendelijke bediening, goed verzorgde hapjes, alles vers!! Een aanrader om je feest hier te vieren... Bedankt voor de goede verzorging en hartelijkheid van jullie allemaal!! Piet en Corry.
martin en Syl
Wat een geweldige avond gehad 11 juli 2015 bij de Pelgrimhoeve Hebben hier ons 40 jarig huwelijksfeest gevierd was super. Waarom deze locatie? omdat we hier ons huwelijksfeest hadden gevierd. was pure nostalgie,niet veel veranderd,en de verzorging van het feest was super, net als 40 jaar geleden bedankt Wil en Peter voor een goed verzorgde avond
Edward
Geweldig fijn feest gehad in de Pelgrimhoeve. Goede bediening en fijne mensen daar. de hapjes waren heel lekker en de drankjes goed gekoeld. wat wil een mens nog meer!!!!!
Ans
Leuke barbecue op 4 juli in de pelgrimhoeve Goede zanger en dan dansen goed verzorgd
André Schoormans
Op vrijdag 26 juni hebben een feest gehad in de pelgrimhoeve. Dankzij de gastvrijheid, de gemoedelijke sfeer en de gezellige bediening is het een grandioze avond geworden. Een topfeest!!!!!!! Dank je wel
Marielle Jacobs
Zaterdag 10 mei vierde wij het jubileum van onze vereniging in de Pelgrimhoeve. Het is een geweldige feestavond geworden. Door de goede zorgen van Willie, Peter en het vriendelijke personeel zullen wij deze avond niet gauw meer vergeten. Een super locatie die wij een ieder kunnen aanbevelen. Bedankt namens Dutch Pipes & Drums.
Arthur
Weer een gezellige dansavond geweest in de Pelgrimhoeve. Zeker voor herhaling vatbaar
Tom
Een geweldig feest gehad afgelopen weekend in de Pelgrimhoeve.
Lambert & Jolanda van de laar
We hebben onze zilven huweijksfeest gevierd in de Pelgrimshoeve. Wat was het een geweldig feest!!! Alles was tot in de puntjes goed geregeld. Een leuke gezellige zaal met alles erop en eraan. Heel erg bedankt voor alles,we hebben enorm genoten!!! Gr.Lambert&Jolanda van de Laar
Tijn & Wilma
wat hebben wij een goed en leuk feest gehad.zeer goed verzorgd.veel reactie's gehad van de feest gangers alles positief. Bedankt wil en peter
Huib en Lotte
Een onvergetelijke afscheidsreceptie vanwege mijn pre-pensioen. Alles was tot in de puntjes verzorgd,goede bediening,leuk personeel, de hapjes waren heerlijk en mijn Amsterdamse zussen hebben genoten van de Brabantse gezelligheid. Ook namens hun hartstikke bedankt. Groetjes Huib en Lotte
Dennis
Beste Peter en Willy... al zoveel jaar doen jullie je best om het voor iedereen zo goed en leuk mogelijk te maken. Zowel voor de carnaval als voor alle mensen die bij jullie een feest geven, een vergadering willen houden enz.. daarom mijn complimenten... hou het nog maar vele jaren vol!!
Chantal van Birgelen
Hartelijk dank voor de leuke en goed georganiseerde avond! De hapjes waren erg lekker en we werden op onze wenken bediend. Het was hierdoor een erg gezellige eindejaarsviering voor de Reumapatiëntenvereniging Tilburg e.o. Vriendelijke groeten, Chantal van Birgelen.:)
Naisy
Op 16 februari heb ik mijn verjaardagsfeest bij pelgrimhoeve gevierd. Het was allemaal super naar wens. Tot in de kleinste details hebben ze het mogelijk gemaakt dat mijn concept voor het feest tot leven kwam. De bediening verliep vlot, en de bedieners waren vriendelijk. Ik heb werkelijk samen met al mijn vrienden en families een onvergetelijk verjaardagsfeest gehad. Ontzettend bedankt Willy en Peter 🙂
Joop van de Ven
Het afgelopen jaar heeft het tijdelijke (interim-)bestuur van de Zonnebloem afdeling Oosthoeve-Heuvel een fijne en mooie herinnering opgebouwd met de lokatie de Pelgrimhoeve, maar vooral met Willy en Peter.
Marielle Jacobs
Zaterdag 10 mei vierde wij het jubileum van onze vereniging in de Pelgrimhoeve. Het is een geweldige feestavond geworden. Door de goede zorgen van Willie, Peter en het vriendelijke personeel zullen wij deze avond niet gauw meer vergeten. Een super locatie die wij een ieder kunnen aanbevelen. Bedankt namens Dutch Pipes & Drums.
Sjannie
Het was weer zoals vanouds. Wel enkele weken geleden een prachtfeest in de Pelgrimhoeve gehad. We genieten er nog steeds van. Peter en Willy, en verder mederwerkers, Bedankt!!!!